tiistai 15. lokakuuta 2013

Viimeinen kerta

Viimeinen tuntipäiväkirja, kurssi on päästy jo kirkkaasti läpi, mutta onpahan mahdollisuus saada vähän kiiltävämpi merkki papereihin :) Käytiin viimeisellä tunnilla läpi kolmen opiskelijan tekemää esitelmää muista sosiaalisen median palveluista;

-Reddit on uutispalvelu, joka kutsuu itseään internetin etusivuksi. Siellä on mahdollista keskustella aiheesta kuin aiheesta ilmeisesti rekisteröitymättä, on uutisartikkeleita, kuvia (Kuumimpia on kissakuvat) ja kaikkea muuta maan ja taivana väliltä (uutisiin liittyen toki).

-Twitch tv on tietokonepelaajien luvattu maa. Twitch tarjoaa käyttäjien streamaamaa materiaalia omista pelitaidoista, eli pystyt katsomaan mm. maailman parhaiden pelaajien pelaamista, livenä.

-Netflix taitaa olla monelle jo hyvinkin tuttu, ensimmäisen ilmaisen kuukauden juostessa jo hyvää vauhtia. Eli Netflix on siis tv-sarjojen ja elokuvien suoratoistopalvelu, jolla on kahdeksan euron kuukausimaksu. Videoita saa katsoa rajattomasti, vaikka valikoimasta ei välttämättä ihan kaikkea löydykkään. Kuitenkin tarjonta päivittyy jatkuvasti, ja tuoreimmat ja katsotuimmat sarjat sieltä kuitenkin löytyy.

Viimeisenä katseltiin vielä opiskelijoiden tekemiä kurssiarviointiesityksiä. Moneen suuntaan mielipiteet jakautui, mutta pääasiassa kurssista kai jäi porukalle positiivinen kuva. Kurssilta jäi kyllä paljon uuttakin mukaan, kuten minä koukutuin pinterestiin lopullisesti. LinkedIn oli myös tärkeä löydös, onhan siellä paljolti alan henkilöstöä ja työilmoituksia.

Kiitos kaunis ja iso kumarrus lukijoille ja kommentoijille, teidän ansiosta olen oikeasti saanut paremman kurssiarvosanan, uskokaa tai älkää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti